zondag 21 april 2013

Ikan Djahe

Ikan Djahe met zoetzure komkommer en Sambal Goreng.

Gister weer lekker een recept gepakt van Roy's recepten.
Het heeft weer gesmaakt en dat zal ik zeker vaker gaan maken.

Sambal Goreng van schoonmoeders, wat ik wel dagelijks kan eten!
En de Zoetzure komkommer, 
heb ik alleen witte balsamico azijn, suiker, en een rode ui gebruikt.
Even laten intrekken en klariekees!
Ik heb diepvries kabeljauwfilets gebruikt en in stukjes gesneden en gefrituurd.



woensdag 3 april 2013

Bring It On !?

Alweer over de 1.000 bezoekers binnen één maand tijd !!
Blijf vooral mijn Blog delen met iedereen.
Heb jij een leuk recept dat je heb gemaakt of nog wilt maken?
Maak er foto's van en werk het op je eigen manier uit.
Misschien wil jij het delen op mijn Blog?
Het hoeft niet persee Indonesische te zijn! :)

Let me know..

dinsdag 2 april 2013

Kuping Gajah

Kuping Gajah


Dusss...zo horen ze er NIET uit te zien.
Dit was een over gebleven restje waar ik ook een rol van gemaakt had.
Ik dacht eerst deze even proberen en dan pas mijn goede rollen aansnijden! ;)
Het is niet zo even te maken, dat bleek al snel!
Het klopt dat het deeg rol beter kan snijden als het in de vriezer gelegen heeft.
Maar je moet wel een hele scherpe mes hebben om flinter dunne plakjes te kunnen snijden.
Het was al snel duidelijk, dat ik dat dus niet in huis heb.
Snel ga ik bij schoonmoeders langs om mijn rol te snijden met een snijmachine!
Zo kan ik goede flinter dunne plakjes snijden en ook beter frituren.
Ze smaakten overigens heerlijk natuurlijk, alleen waren ze iets de dik.. :)
Tot snel, en zal de foto's erop plaatsen als ik ze weer gemaakt heb.