Belanda-Kitchen

dinsdag 6 augustus 2013

Papeda

Familiedag; Papeda

"De Molukse keuken", wordt in de familie welbewust in stand gehouden. Het meest sprekende voorbeeld is wel de traditionele Molukse papeda, een glazige sagopap die behoort te worden geslurpt. Deze heeft een min of meer symbolische functie gekregen: "Je bent geen Molukker, als je geen papeda kunt eten." 
Dit word dan ook ieder jaar weer opnieuw gedaan op de familiedag.



Ik heb mijn 'doop' vorig jaar gehad en moet zeggen het smaakt niet verkeerd.













SluuuuuuuuuuuRrrrrPpp...... :)


!

Selamat Makan!











 




Gepost door Unknown op 03:25 1 opmerking:
Dit e-mailen Dit bloggen!Delen via XDelen op FacebookDelen op Pinterest
Nieuwere posts Oudere posts Homepage
Mobiele versie tonen
Abonneren op: Posts (Atom)
Topblogs met recepten

Follow Me

:

Bring it on!?
Mijn interesse in Indonesische/ Moluks eten is begonnen toen ik kennis maakten met de familie van mijn lieve vriend. Alles was bijna nieuw voor mij en wou alles natuurlijk proeven.. Ik raakten opgegeven moment toch wel nieuwschierig, hoe je de lekkere gerechten en bijgerechten moest maken. En aangezien ik nog niet zo een held ben in de keuken, houd ik een eigen kook dagboek bij.

Iedereen kan met mij mee doen en misschien wil jij JOUW recept met kookkunsten naar voren brengen?! Mail mij en ik post jou 'beleving' op mijn blog!! Meld je aan op mijn bloq en misschien lijd dit wel naar iets leuks!! :)

Blogarchief

  • ▼  2013 (31)
    • ▼  augustus (1)
      • Papeda
    • ►  juli (3)
    • ►  juni (8)
    • ►  mei (3)
    • ►  april (3)
    • ►  maart (13)

Zoeken in deze blog

Leuke blogs!

  • LINDEVROUWSWEB
  • ANNA LINDEMAN amsterdam
  • GewoonTaart
  • DoorEten

Translate

Volgers

Belanda-Kitchen. Thema Supercool. Mogelijk gemaakt door Blogger.